Переможці шкільного кубка України зі «Що? Де? Коли?» та «Брейн-рингу» отримали нагороди у міськраді Дніпра (ФОТО)

Сьогодні, 16 листопада, у Дніпровській міській раді привітали учнів Ліцею інформаційних технологій, які посіли перше місце у шкільному кубку України зі «Що? Де? Коли?» та «Брейн-рингу».

Олександр Шикуленко

Заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко та начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики міської ради Руслан Буленок передали команді «Сиквел» та її керівникові Євгенії Балазановій подяки від мера Бориса Філатова та книжки. У складі команди – дев’ятикласники Софія Савенко, Марія Піскун, Борис Зелікман, Євген Пасько, Богдан Бахметьєв.

подяки

«Команда «Сиквел» дуже гідно представила Дніпро на всеукраїнському рівні, наше місто пишається вами. Ви показали, що в Дніпрі навчаються найрозумніші та найкмітливіші діти», – сказав Олександр Шикуленко.
«Ми хочемо окремо подякувати батькам переможців за те, що вони знаходять час для розвитку своїх дітей, які тепер гідно захищають честь нашого міста на всеукраїнських змаганнях», – зазначив Руслан Буленок.

переможці

Учасник команди «Сиквел» Євген Пасько займається в інтелектуальному клубі вже три роки.

«На змаганні «Що? Де? Коли?» було 90 запитань, звичайно, на усі ми не змогли відповісти, проте, нашій команді вдалося дати найбільшу кількість правильних відповідей», – розповів Євген Пасько.

Залишити відповідь