Переможне турне Миколаївського розпису: діти з Новомосковщини здобули золото (Фото)

Чергове переможне турне Миколаївського розпису: діти з гуртка “Джерело”: Вікторія Бершадська, Данило Журавель, Євгеній Клименко, Аліса Кравченко, Віталій Михайлович здобули золото Міжнародного багатожанрового мистецького онлайн-конкурсу, який проходив в Болгарії. Про це розповіла вчитель Миколаївської загальноосвітньої школи, керівник гуртка Миколаївського декоративного розпису «Джерело», автор розробки уроків для дітей з оволодіння названим самобутнім мистецтвом Лідія Клименко. Повідомляє сайт 0569.com.ua.

Змагалися гуртківці з Новомосковщини у молодшій віковій категорії – початківці. Гурток «Джерело» працює на базі комунального закладу освіти “Миколаївське навчально-виховне об’єднання “Заклад загальної середньої освіти-заклад дошкільної освіти” (опорний заклад) Новомосковської районної ради Дніпропетровської області (село Миколаївка).

«Миколаївський розпис мандрує! Чекаємо на нагороди: дипломи, медалі, сувеніри. А ще: вирушаємо в нову подорож – отримали запрошення у Францію!», – прокоментувала керівник гуртка подію та розповіла про подальші плани.