Перевірки маршруток: під пильним оком облдержадміністрації опинився перевізник «Північтранс»

Перевізників Дніпропетровщини перевіряють на совість, а їх маршрутки – на якість. Сьогодні під пильним оком облдержадміністрації, Укртрансінспекції та громадськості опинився «Північтранс». Авто підприємства комісія оглянула повторно.

маршрутка1

Представник управління інфраструктури ОДА Станіслав Робота розповів, що маршрутки цього перевізника перевіряли 1,5 місяці тому: «Основними зауваженнями були тріщини на лобовому склі та відсутність інформаційних листівок у салонах».

маршрутка2

Сьогодні оглянули зовнішній стан маршруток, наявність у них аварійних виходів, вогнегасників, аптечок та потрібної інформації.

маршрутка3

«Спостерігаємо позитивну динаміку. Перевізник дослухався до зауважень комісії. Наприклад, тепер всередині маршруток є необхідна інформація. Якщо у пасажирів є зауваження щодо роботи автопідприємства – можуть телефонувати за вказаними номерами», – сказав Станіслав Робота.

маршрутка4

На цьому робота комісії не завершується. Зараз триває четверта хвиля перевірок. За їх результатами зроблять висновки. З тими компаніями, які не виправили свої помилки, розірвуть контракт та оголосять новий конкурс.

Залишити відповідь