Перевірте свій рівень шаленості за знаком Зодіаку

Представники різних знаків Зодіаку мають різну схильність до шалених вчинків! Хто ж є найбільш шаленим? Про це пише maximum.fm.

Овен 30%

Мужні, цікаві, впевнені в собі і завжди готові до ризику, Овни – хороші друзі, коханці і… надійні партнери зі скелелазіння! Вони ніколи не відступають, а якщо вже щось задумали, то йдуть до кінця!

Телець 40%

Причина божевілля Тельця в тому, що він дійсно дуже схожий на бика! Як правило, у цих людей велике любляче серце і широкий кругозір, але цей знак також може бути неймовірно впертим і вольовим.

Близнюки 100%

Ніколи не знаєш, яка сторона Близнюків повернеться до вас сьогодні. Вони нерішучі й легковажні, але з ними завжди шалено весело.

Рак 90%

Оскільки Раками керує Місяць, настрій цих людей змінюється на зразок припливів і відливів. Незважаючи на те, що зазвичай вони завзяті домосіди, представники цього знаку цілком здатні зірватися в нічний клуб, щоб напитися з незнайомими людьми.

Лев 80%

Леви – яскраві і галасливі люди, вони люблять бути в центрі уваги. Не дивно, що найбільш п’яною людиною в барі зазвичай є представник цього знаку 🙂

Діва 70%

Відрізняється досить високим рівнем божевілля через свою нездатність відмовитися від контролю. Ці люди невпинно працюють, щоб досягти досконалості.

Терези 30%

Оскільки Терези завжди перебувають у пошуку рівноваги, вони готові піти на крайнощі, щоб досягти гармонії. Проте, темна сторона Терезів проявляється, коли вони починають полювати на представників протилежної статі.

Скорпіон 40%

Справа в тому, що Скорпіони… боляче жалять. Усі часто хвалять представників цього знака за їх винахідливість і інтуїцію.

Стрілець 50%

Завжди борються за правду і незалежність. Вони цінують свою свободу настільки, що здатні розгубити всіх своїх друзів і родину в процесі цієї боротьби.

Козеріг 60%

Процвітає всюди, де цінується професіоналізм. Цей знак є надзвичайно організованим і працьовитим, а це означає, що ці інтелектуали готові взятися за будь-яке завдання з азартом.

Водолій 20%

Безтурботний Водолій є справжнім прототипом божевільного професора, який зовсім не знає реалій життя. Цей повітряний знак спокійно відкриває двері незнайомцям і робить інші дурниці. У цьому весь Водолій!

Риби 10%

З усіх знаків Зодіаку Риби є найменш божевільним. На цих чесних і жалісливих людей завжди можна розраховувати в будь-якій ситуації.