Пес 6 місяців чекав стюардесу на місці зустрічі

Бездомний пес Рубіо після першої зустрічі зі стюардесою Олівією Сіверс чекав її на тому ж місці наступні пів року. Уперше вони зустрілися у Буенос-Айресі, пише «Українська правда. Життя» з посиланням на The Daily Mail.

“Ми познайомилися у січні чи лютому, коли я прилетіла до Буенос-Айреса. Я проходила біля готелю рано вранці й він ішов поруч. Ми грали, у мене було трохи корму для собак із собою”, – пригадує Олівія.

Тоді вона нагодувала пса, який вирішив стати частиною її родини. Щовечора протягом 6 місяців він чекав її біля готелю. Жінка розповідає, що не злякалася собаки. Він був щасливий, що хтось приділив йому увагу. “Собака дійсно хотів мати друга. Насправді він завжди шукав собі господаря”, – пояснює вона.

Щоразу, коли Олівія поверталася у Буенос-Айрес, Рубі чекав її. Вона спробувала знайти йому дім, але собака втік звідти й повернувся до вхідних дверей готелю. Наполегливість Рубі приголомшила жінку. Врешті, вона вирішила забрати його додому в Німеччину.

Тепер кількість прихильників собаки ще більше зростає. Власниця вірного друга постійно викладає на Facebook фото прогулянок біля озера та його життя у новому домі.

Залишити відповідь