Підприємці Дніпропетровщини можуть отримати від 4 до 7 тисяч доларів на розвиток своєї справи та створення робочих місць для внутрішньо переселених громадян

 

Малий та середній бізнес Дніпропетровщини може отримати 15 бізнес-грантів у сумі від 4 до 7 тисяч доларів від Данської ради у справах біженців. Ці кошти підприємці мають вкласти у розвиток та розширення свого виробництва та створити до 5 робочих місць для внутрішньо переміщених громадян.

За словами спеціалістів Данської ради, головною умовою для отримання грантів серед малого та середнього бізнесу має бути його рентабельність, активність на ринку та готовність інвестувати у розширення свого бізнесу не менше 50% від суми гранту. Ще одна умова – заключити з кожним працевлаштованим громадянином (внутрішньо переміщені особи) річний трудовий контракт, а рівень зарплати має стартувати від 3,5 тис. грн.

Наразі до активної співпраці вже готові малі та середні підприємства у сфері будівництва, легкої промисловості, освіти та виховання.

Організаційну та методичну допомогу надаватиме Дніпропетровська обласна рада. Більш детально з умовами такої співпраці та заповнити анкету  можна за посиланням  http://goo.gl/forms/6JXUG4e88O

Нагадаємо, що завдяки сприяння Данської ради у справах біженців у 2014 році близько тисячі родин переселенців з 12 районів Дніпропетровщини отримали по 4,5 тис. грн. для покращення своїх побутових умов у холодну пору року.

Залишити відповідь