Підприємцям Дніпропетровщини пропонують дізнатися про екологічно чисті технології та знайти нових партнерів

Дізнатися більше про екологічно чисті технології виробництва, більш раціональне використання ресурсів та інноваційний маркетинг. А ще – знайти нових партнерів, потенційних клієнтів та інвесторів. Такі можливості надає Міжнародний форум для сталого розвитку GREEN MIND – 2015. Щоб взяти участь у заході необхідно зареєструватися до 20 жовтня. Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА.
GREEN MIND проходитиме в Києві 27 та 28 жовтня. Провідні підприємці та авторитетні експерти обмінюватимуться досвідом. Організатори впевнені, що формат бізнес-форуму допоможе бізнесменам не лише знайти ефективні управлінські рішення, а й налагодити нові ділові зв’язки.
Форум спрямовано на впровадження екологічно чистих технологій на виробництві. Не дарма він передбачає проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека». За перемогу змагатимуться підприємства, які виробляють якісну продукцію  та при цьому дбають про навколишнє середовище.
Щоб долучитися до форуму, необхідно зареєструватися до 20 жовтня на офіційному сайті. Підприємцям, які хочуть виступити з доповіддю, слід поспішити та відправити заявку на участь до 30 вересня. Більш детальну інформацію про формат та програму заходу можна дізнатися на сайті або за телефоном 8(044) 332 84 09; 067 886 31 93. Із запитаннями щодо участі з доповіддю необхідно звертатися до координатора Світлани Берзиної +38(067) 219-82-00, info@greenmind.com.ua.

Залишити відповідь