Пильність сусіда попередила крадіжку авто (фото)

13 серпня, о 4 годині ранку до спецлінії 102 надійшло повідомлення від чоловіка, який просив екіпаж поліції, бо він бачить невідомого, який намагався викрасти авто у дворі на проспекті Богдана Хмельницького. Патрульні терміново виїхали на місце виклику та зв’язались з заявником. Той повідомив, що кілька хвилин тому, коли йшов додому, побачив у своєму дворі машину сусіда з розбитим склом і підозрілою особою всередині. Чоловік зателефонував сусіду, щоб запитати, чи знає він про те, що відбувається. Сусід сказав, що не в курсі про подію і почав збиратись, щоб вийти у двір до своєї автівки.

крадій авто_Дніпро

крадій авто_Дніпро

Коли власник машини вийшов у двір, чоловіки підішли до транспортного засобу. На той момент, невідомий вже розібрав замок запалювання та намагався завести транспортний засіб. Коли до нього звернулись, той вдарив одного з чоловіків та кинувся навтьоки. Власник авто з другом побігли за ним та викликали поліцію. За кілька метрів ймовірного крадія вдалось наздогнати але той застосував газовий балончик та продовжив тікати. Пізніше, ймовірного злодія вдалось наздогнати знов. В цей час патрульні вже долучились до затримання та наділи на ймовірного злочинця кайданки.

крадій авто_Дніпро

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Центрального району. Чоловіка доставили до Дніпровського відділку поліції.