По дорогам Дніпропетровщини проїхалися з перевіркою (Фото)

На Дніпропетровщині понад місяць представники спеціальних служб їздили регіоном та перевіряли, у якому ж стані дороги та залізничні переїзди.

Як розповіли у прес-службі патрульної поліції, співробітники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області спільно з представниками Служби автомобільних доріг, ДП «Дніпропетровський облавтодор», КП «УРЕА», комунальних та залізничних організацій з 5 квітня по 11 травня на території області провели весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі.

Були обстежені ділянки таких автодоріг як Знам`яка – Луганськ – Ізварине; Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, обхід Новомосковська; Харків – Красноград – Перещепино /М-18/ ; Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя; Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя; Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка. Перевірили й інші автодороги.

Виявлені недоліки зафіксували в актах огляду. Зокрема, на 14 травня представники дорожньо-комунальних, залізничних та інших організацій отримали 65 приписів, а 79 особи притягнено до адміністративної відповідальності, у тому числі за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць.