Побили та силою посадили в авто: у Дніпрі пограбували чоловіка (Фото)

У Дніпрі 2 грудня, близько опівночі, на спецлінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що на зупинці поблизу вулиці Синявського 3 невідомих побили його, після чого забрали мобільний телефон, кросівки, гроші, силою посадили в автомобіль Таврія та повезли із собою. Потім чоловіка відпустили біля однієї з крамниць. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Патрульні екіпажі одразу стали відпрацьовувати прилеглу територію і один із них виявив вказаний траснпортний засіб. Патрульні подали водію вимогу про зупинку, але той проігнорував її й лише пришвидшив рух, здійснюючи ризиковані маневри на дорозі та ледь не скоївши ДТП.

Поліцейські стали переслідувати автомобіль і все ж таки зупинили його. Один із пасажирів транспортного засобу вискочив та кинувся навтьоки. Згодом поліцейські знайшли його і затримали.

В авто перебували водій та жінка-пасажир. Обоє мали ознаки сильного алкогольного сп’яніння, поводилися агресивно, погрожували патрульним.

Заявник у них упізнав своїх кривдників. Інспектори виявили у громадян його речі та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. На водія Таврії склали протокол за керування у стані сп’яніння. Результат освідування підтвердив те, що в крові кермувальника є алкоголь – 1,80 проміле.

Усіх трьох патрульні доставили до Шевченківського відділку поліції.