Поліцейські Дніпропетровщини виявили арсенал боєприпасів

7 листопада, співробітники взводу по обслуговуванню стацпосту “Першотравенський” під час несення служби на блокпосту селища Андронівка, спільно з працівниками ППОП в області, зупинили для перевірки автомобіль “Volkswagen Transporter”. За кермом іномарки перебував 30-річний уродженець Дніпра.

автомобіль

Під час візуального огляду автомобілю правоохоронці виявили та вилучили арсенал боєприпасів, а саме: 8 гранат РГН з запалами до них, 60 патронів калібру 5,45 мм та 14 патронів калібру 7,62 мм.

За словами водія, вказані боєприпаси він знайшов у лісосмузі понад автодорогою, неподалік міста Покровськ Донецької області і віз для добровільної здачі.

боєприпаси

На місце події поліцейські негайно викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала цей факт. Вилучені бойові припаси направлені до НДЕКЦ для проведення дослідження. Керманича та автівку доставлено до Межівського відділення поліції, з якою метою він зберігав та перевозив виявлені боєприпаси з’ясує слідство. Подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

Відділ управління превентивної діяльності
Головного управління Національної поліції
в Дніпропетровській області

Залишити відповідь