Поліція просить відгукнутися свідків трьох ДТП у Дніпропетровську

За минулу добу, 6 червня,  у Дніпрі внаслідок 3 ДТП, з місць скоєння яких водії зникли, дві людини загинули та дві отримали травми.  Про це повідоми у прес-службі УПД ГУНП в Дніпропетровській області.

Перша пригода сталася вранці, близко о 08.40 год., у Самарському районі міста. На вул.  Маліновського під колеса невстановленої автівки потрапила 58-річна жінка пішохід. Водій з місця пригоди зник. Постраждала отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Дві інші пригоди сталися ввечері:
– о 21.30 год. по вул. Запорізьке шосе рухався невстановлений автомобіль, під керуванням невстановленого водія, який в районі ТЦ Метро скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник. 36-річний чоловік отримав чисельні травми та був доставлений у  міську лікарню.
– о 23.40 по пр. Д. Яворницького, з боку вул. Барикадної в напрямку вул. М. Грушевського, рухався автомобіль “БМВ”, водій якого в районі перехрестя з вул. Січових стрільців скоїв наїзд на пішохода 1966 року народження. Після чого автомобіль продовжив некерований рух та скоїв наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП 50-річний пішохід та 21-річний пасажир автомобіля “БМВ”  від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці пригоди. Горе-водій з місця пригоди зник.
Співробітники поліції звертаються до свідків та осіб, які мають корисну інформацію щодо зазначених пригод, повідомити  по тел. 744-71-70, 744-26-25 або повідомити відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Дніпропетровській області іншим зручним способом.

Залишити відповідь