Понад 74 тисячі дітей Дніпропетровщини відпочинуть влітку у пришкільних таборах

На Дніпропетровщині влітку працюватиме понад 850 пришкільних таборів. На дітей очікує насичена програма: гуртки, конкурси, походи та мовні групи. Цікаво та пізнавально відпочинуть понад 74 тисячі дітей області. Сьогодні перші пришкільні табори вже прийняли відвідувачів, решта запрацює відзавтра. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Організувати для дітей цікаве дозвілля в пришкільних таборах – задача місцевих керівників та директорів навчальних закладів. Хлопці та дівчата мають провести час не лише цікаво, а й пізнавально», – зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Найменші відпочивальники пришкільних таборів – першачки, найстарші – восьмикласники. Для них підготували розваги на будь-який смак. Творчий потенціал можна буде проявити у різноманітних гуртках, лідерські якості – в конкурсах, насолодитися природою – в цікавих походах.

Відпочинок буде не лише веселим, а й корисним. У пришкільних таборах працюватиме понад 600 мовних груп. Діти зможуть вивчати англійську, французьку або німецьку. Заняття не будуть схожі на шкільні уроки. Вони проходитимуть в ігровій формі з урахуванням віку. Будуть спортивні ігри, малювання, дебати, перегляд фільмів та мультиків. У 9 школах регіону окрім вчителів іноземної з дітьми займатимуться іноземні волонтери-носії мови.

Залишити відповідь