Понад тисячу додаткових місць створено у дитячих садочках Дніпропетровщини, – Валентин Резніченко

У Сурсько-Литовському свято. Відкривають дитячий садочок. Стару будівлю реконструювали і зараз її не впізнати. Створили й додаткову групу. Тепер садочок відвідуватимуть 60 дітей села – усі, хто цього потребував.

садик1

«Малюки Дніпропетровщини мають виховуватись у гарних умовах. Для цього створюємо додаткові місця у дошкільних закладах. У 2015-му поновили роботу 28 груп, відкрили 2 садочка та 12 навчально-виховних комплексів. Більше тисячі дітей регіону отримали можливість для якісної дошкільної освіти. На цьому не зупиняємось – тривають роботи над зведенням двох дитсадків «з нуля» у Дніпропетровську та селищі Ювілейному», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

садик2

Реконструкцію 61-річного садочку у Сурсько-Литовському розпочали у 2014-му. На той момент там було дві групи на 40 вихованців. Під час ремонту реконструювали приміщення під третю групу – ще на 20 малюків. Для них облаштували спальню, ванну кімнату та ігрову. Тепер садочок відвідуватимуть 60 дітей села – 100% від потреби.

садик3

«До ладу привели усю будівлю – від фасаду до підлоги всередині, придбали нові меблі та іграшки, збудували три дитячих майданчика – окремо для кожної групи. На це з обласного та міського бюджетів виділили понад 1,3 млн. гривень», – сказав заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Пруцаков.

садик 4

Загалом на Дніпропетровщині 960 дитсадків, у яких виховується понад 116 тисяч малюків.

садик6

Залишити відповідь