Поради для догляду за волоссям та шкірою перед зимовим сезоном

Друга хвиля пандемії та карантин, пов’язаний із нею, викликали значне хвилювання і про такі речі, як догляд за шкірою та волоссям. Однак, перед зимовим сезоном їм потрібна особлива увага, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Для того, щоб ваша шкіра залишалась здоровою та доглянутою, вам не потрібно використовувати дорогі засоби. Ось кілька речей, які ви можете легко зробити вдома, щоб ваші шкіра та волосся виглядали бездоганно цієї зими:

Використовуйте олійку для волосся. Виробники багатьох продуктів для волосся, які мають у своєму складі натуральні олії, обіцяють, що їхній товар може зробити все те ж саме, що й олійки для волосся, але за кілька хвилин а не годин. Однак, якщо ви будете наносити олійку на волосся ввечері а вранці будете його мити, це забезпечить кращий приплив крові до шкіри голови, посилить ріст волосся, а через деякий час навіть зменшить його випадання.

Не забувайте про відлущення. Як відомо, пілінг допомагає видалити мертві клітини шкіри та позбавити шкіру тьмяності. Користуватись потрібно і скрабом для обличчя, і скрабом для тіла. Переконайтесь, що ви обрали ніжний скраб, який не пошкоджує вашу шкіру, та не тріть її надто інтенсивно. Якщо у вас немає скрабу під рукою, ви можете приготувати його самостійно з домашніх засобів.

Використовуйте маски. Маски дуже важливі для зволоження та живлення шкіри. Але пам’ятайте – їх потрібно підбирати з урахуванням потреб та типу вашої шкіри. Ви також можете спробувати популярний нині мультимаскінг, який передбачає нанесення різних масок на різні ділянки шкіри.

Фарбуйте волосся за допомогою натуральних засобів. Якщо ваше волосся виглядає тьмяним і ви хочете його пофарбувати, скористайтесь для цього хною чи фарбою, яка не містить аміаку. Пам’ятайте, фарбування може пошкодити ваше волосся, тож переконайтесь, що ви знайте про всі можливі ризики.

Підстригайте волосся. Посічені кінчики можуть зіпсувати навіть найкращу зачіску. Тому не забувайте підстригати кінчики, це зробить ваше волосся гарнішим та більш здоровим.