Повнофункціональний сайт “МХП СТАРТ”: онлайн-путівник до успішної кар’єри

Інформація про програму агроіндустріального холдингу «МХП СТАРТ» для початку кар’єри молодих спеціалістів та студентів ВНЗ стала доступною на новому повнофункціональному сайті mhpstart.com.

«МХП СТАРТ» — програма кар’єрного розвитку агроіндустріального холдингу МХП, яка призначена для студентів 1-3, 4-6 курсів та випускників вищих навчальних закладів. Основна мета її створення — показати майбутнім фахівцям агросектору, що професії, які вони обрали за покликом серця,  — цікаві, перспективні та затребувані провідними агрокомпаніями України та світу.

Тепер знайти всю необхідну інформацію про програму стало простіше — у загальному доступі з’явився повнофункціональний сайт «МХП СТАРТ», розроблений креативною командою Grape (motion-відео проекту). На ресурсі зібрані основні відомості про компанію, принципи її роботи та цінності холдингу, детально розписані умови участі в програмі «МХП СТАРТ», інтегрована зручна карта пошуку вакансій у різних куточках України. Кожен відвідувач сайту, котрий зацікавився умовами, які пропонує холдинг, і бажає пройти практику, стажування, відвідати лекції, майстер-класи від експертів МХП або замовити екскурсії на підприємства чи розпочати роботу в МХП, може оформити online-заявку і значно скоротити шлях до омріяної роботи. На цій платформі будуть анонсуватися нові програми для молодих спеціалістів без досвіду роботи, з’являтимуться гарячі вакансії на підприємствах холдингу та розміщуватимуться останні зміни програми.

Сьогодні команда МХП об’єднує понад 28 тис. фахівців різних спеціальностей і категорій по всій Україні. Робота в провідному українському агроіндустріальному холдингу — це не лише європейські умови праці, стабільне майбутнє та висока заробітна плата, а й широкі можливості горизонтального та вертикального кар’єрного зростання. Першим кроком до цього є участь у програмі «МХП СТАРТ», яка дає поштовх до перспективного майбутнього і освоєння нових компетенцій на базі сучасних потужностей інноваційного агрохолдингу. Унікальна система наставництва, можливість швидко адаптуватися та дізнатися всі нюанси обраної професії — саме те, що необхідно молодому спеціалісту на шляху до трансформації теоретичних знань у практичні навики.

Сьогодні агросектор — це галузь, яка стрімко розвивається і знаходиться в авангарді освоєння передових технологій та інноваційних рішень. «МХП СТАРТ» — чудова нагода реалізувати свій потенціал та розпочати кар’єру в МХП. У 2017 році в компанії було 309 стажерів, з них працевлаштувалися 230 осіб. За даними за період з 1 січня 2018 року до сьогодні, у холдингу працевлаштовано більше 100 молодих фахівців. Тож, отримати перспективну роботу в команді лідера вітчизняного АПК — цілком реально.

Щоб стати учасником програми «МХП СТАРТ», залиште заявку на сайті mhpstart.com або звертайтесь до менеджера програми за тел.: +380 (50) 448 79 25 чи надсилайте листи на e‑mail student@mhp.com.ua.