Приготуйте цей відвар для швидкого схуднення

Відвари і настойки на основі трав допомагають вилікувати застуду, знищують мікроби і бактерії, допомагають зняти біль і спазми, а також сприяють загоєнню ран і саден. Пише zdorovia.com.ua.

При схудненні тандем трав корисний тим, що вони очищають мікрофлору кишечника і покращують процес перетравлення їжі, тим самим усувають зайву вагу.

Разом з цим налагоджується метаболізм, організм очищається від шлаків і токсинів, а зайві рідини йдуть природним чином.

Простий спосіб застосування трав – додавати їх в чай. Наприклад, ромашка допоможе не тільки знизити відчуття апетиту, а й заспокоїти нервову систему. Відвари і настої мають сечогінний ефект, а ванни з додаванням ромашки і звіробою допоможуть привести тіло в тонус і підтягнути шкіру, а також усунути розтяжки після втрачених кілограмів.

Звичайно, як і будь-які інші трави, ромашка і звіробій є доповненням до дієти для втрати ваги, а не основним способом схуднути. Завдяки своїм властивостям знижувати підвищене почуття апетиту, лікувальні відвари зможуть допомогти подолати відчуття голоду і уникнути переїдання, таким чином дати відбій ожирінню.

Відзначається, що ефект можна відчути вже на 3 день. Пропадає відчутя голоду, а зайві рідини виходять з організму. При правильному харчуванні і помірному фізичному навантаженні можна скинути до 5 кілограм на місяць. Напої на основі трав не бажано пити довше трьох тижнів, щоб уникнути побічних ефектів.