Равликовий агробізнес – навчальний семінар 26 травня

Асоціація «Равлик України» запрошує на навчальний семінар промислового вирощування харчового середземноморського равлика 26 травня, в селі Гречане Дніпропетровської області на базі равликової ферми «Вілла Греція» фермерського господарства «Здравлик».

26 травня Ви обов’язково дізнаєтесь:

• з чого розпочати равликовий бізнес
• італійську технологію інтенсивного вирощування середземноморського равлика за 9 місяців
• які необхідні інвестиції та окупність
• як додатково заробити: на агротуризмі та гастрономічному туризмі
• збут в Україні та експорт
• що недоговорюють іноземні компанії на “навчаннях”
• як заробити 1 000 000 з 1 гектара

ЗМІСТ СЕМІНАРУ:

1. Штучне розведення равлика за інтенсивною технологією
2. Устрій равликової ферми
3. Корма та харчування
4. Етапи розведення равликів
5. Технологічний процес
5.1. Спарування
5.2. Інкубація
5.3. Вирощування молодняка (тепличне господарство)
5.4. Відкрите випасання
5.5. Збір равлика
6. Хвороби, паразити, співмешканці равликів
7. Підготування до сплячки, зберігання у зимовий період
8. Товарний равлик та недоростки
9. Економіка
10. Світове виробництво, експорт.
11. Маточне стадо Helix aspersa Maxima, Helix aspersa Muller
12. Равлик-Бар: дегустація.

Друковані методичні вказівки та креслення обладнання.

Вартість: 6000 грн.

равликова ферма_здравлик

Ознайомлення з повною технологією інтенсивного вирощування середземноморського равлика Helix aspersa Maxima, Helix aspersa Muller на фермах, практичний огляд всього технологічного процесу.

Технологія змішаного вирощування равлика за 9 місяців (з лютого по жовтень) поширена в равликовій промисловості у Європі та ідеальна для України.

– Helix aspersa Muller и Maxima – найбільш споживані, найдорожчі і найсмачніші равлики, через свої гастрономічні якості.

Равликівництво (геліцекультура) – агробізнес з додатковою вартістю, досить висока рентабельність, технологічна простота, помірний клімат України та географічна близькість до кінцевого європейського споживача – сприяють інтенсивному розвитку галузі за останні роки.

равликова ферма_здравлик

Приваблива – швидка окупність бізнесу: 1-2 сезони (в залежності від обсягу виробництва), одна тонна маточного поголів’я равлика дає 30-40 тонн приросту, і це менш, ніж за рік!

Висока вартість одноденного навчання обумовлена високою вартістю таких курсів в Європі – від € 300 до € 5000 та високою рентабельністю галузі – до 90%!

Від фермерського господарства «Здравлик» діє спеціальна пропозиція для вимушене-переміщених осіб (ВПО) – зниження вартості участі на 50%.

А також, для партнерів, які оформили контракти на придбання маточного стада з ФГ «Здравлик» – участь безкоштовна.

Фермерське господарство «Здравлик» спеціалізується на виробництві ремонтно-маточного стада равлика Helix aspersa Muller та Helix aspersa Maxima, відпуск продукції здійснюються з агропідприємств торгівельної марки «Здравлик» Львівської та Дніпропетровської областях.

«Асоціація Равлик України» проводить навчальні семінари щомісячно, але в травні – найцікавіший: равлик ще в маточниках: можна буде ознайомитись з діючим маточно-інкубаційним цехом, процесом запліднення та інкубацією, ще частина новонароджених равликів в інкубаторі, які вже в найближчі дні перейдуть у відкрите пасовище, попрактикувати відбір ікри. Це дуже цікаво!

равликова ферма_здравлик

Також, по запрошенню, равликова асоціація організовує навчальні семінари в регіонах, наприклад: в червні семінар відбудеться на Херсонщині, а в осені – в Одесі та Києві.

Вирощувати равлика, насправді, простіше, ніж вирощувати птицю або кролика або інших тварин – равлики не вибагливі в харчуванні, вимагають менше уваги, часу, місця і витрат, а приріст поголів’я за один сезон 1:40

Приєднуйтесь до геліцекультури в Україні.

Реєстрація за тел.: +380 68 637-14-24, zdravlyk.prom.ua