Репортажі, статті та курйози – новий номер «Вістей Придніпров’я» вже у продажу

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про підвищення мінімальної заробітної плати, місце України в рейтингу виробництва зброї та школу скейт-борду у Дніпрі.

Ексклюзивно. Як створити громадську організацію, професійно працювати і отримати грант, як об’єднуватися таким організаціям і співпрацювати з владою, які у них права, як впливати на прийняття рішень, залучати в громадський сектор студентів – безліч питань, на які знають відповіді в Центрі підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск». Про те, з якою метою він створений, з ким співпрацює і в яких напрямках працює – в ексклюзивному інтерв’ю «Вістям» розповіла директор Центру «Тамариск» Тетяна Карельська.

Життя міста

Скільки коштує вічнозелена гостя?

У місті почали продавати ялинки. Де придбати пухнасту красуню і скільки вона коштує цього року.

Від Вадима до Аскольда

Якими іменами жителі області найчастіше називають своїх чад. Цікаві та незвичні імена маленьких дніпрян.

У Дніпрі відбулась зустріч з відомим мовознавцем

5 грудня у Дніпрі відбулася творча зустріч учителів із Олександром Авраменком. Захід організувала завідуюча кафедри гуманітарної освіти ДОІППО А.А. Сергієнко. Відомий мовознавець презентував свої напрацювання в царині філології, розповів про Нову українську школу.

Реальна історія з життя Дніпра

У Дніпропетровській обласній спілці НСЖУ відома письменниця та психолог Ольга Рєпіна розкрила таємниці своєї резонансної книги «Світло не в моєму вікні». Видання відзначено багатьма форумами та нагородами, зокрема, премією Валеріана Підмогильного.

Кекс – пухнаста гордість Дніпра

Гордість вітчизняної фелінології, дніпровський мейн-кун Кекс визнаний найбільшим важким котом України. Він встановив рекорд!

Розмова з психологом: ревнощі – це страх самотності?

Складно навіть уявити, наскільки багато потенційно щасливих відносин зруйнували безпідставні ревнощі. Чому люди відчувають це почуття, як його позбутися, разом з психологом розбиралася кореспондент «Вістей».

А також для вас підбірка курйозів,  цікавий кросворд, гумористична сторінка та оголошення. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,
Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,
ВК — https://new.vk.com/id372823491,
Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області
Подписной индекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
12 міс.- 261,20 грн.

або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштоюt.ovchatova@gmail.com