default

Рецепти для зростання успіху кожного регіону слід шукати на Дніпропетровщині – Володимир Зеленський

Рецепти для зростання успіху кожного регіону слід шукати на Дніпропетровщині. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час засідання Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад у Дніпрі. Він позитивно відзначив проєкти, втілені в області за програмою «Велике будівництво».

«Дніпропетровщина – один із найпотужніших регіонів України. Є дійсно лідером у багатьох показниках соціально-економічного розвитку. Тож де, як не тут знаходити рецепти для зростання успіху кожного регіону», – сказав Володимир Зеленський.

Він додав, що був на відкритті щойно збудованого Олімпійського дому у Дніпрі. Назвав проєкт великою перемогою.

«Це такий прекрасний приклад, як ми змінюємо державу. Це якраз той випадок, коли європейці можуть подивитися і сказати: нам також треба такий ось український рівень», – зазначив Президент.

Глава держави додав, що зміни по всій Україні – вражають. Зокрема, відзначив проєкти, які за програмою «Велике будівництво» втілюють у Кривому Розі. Серед них – стадіони «Металург» та «Спартак». Наголосив на тому, що з Кривого Рогу до Дніпра їхали по гарній дорозі.

На Дніпропетровщині за програмою Президента України «Велике будівництво» реконструюють та зводять майже півсотні об’єктів – шкіл, садочків, лікарень, басейнів, стадіонів. А ще планують відремонтувати 387 км державних та понад 90 км місцевих доріг.