Резонансна подія у Дніпрі: розстріляно авто, є загиблі

У Дніпрі поліція розшукує невідомих, які розстріляли авто охоронної фірми – було здійснено понад 30 пострілів. В результаті одна людина загинула, ще двоє охоронців з вогнепальними пораненнями різних частин тіла були доставлені до лікарні.

розстріл авто у Дніпрі

Інформація про стрілянину надійшла до чергової частини Соборного відділення поліції у Дніпрі ввечері, 25 січня. Громадяни повідомили, що по вул. Академіка Лазаряна невідомі особи з вогнепальної зброї розстріляли автомобіль охоронної фірми, є постраждалі.

розстріл авто у Дніпрі

Виїхавши на місце події, поліцейські виявили авто, в якому знаходився чоловік та двоє поранених охоронців в бронежилетах. В результаті нападу чоловік, який виявився приватним підприємцем, загинув на місці, а охоронці отримали тяжкі тілесні ушкодження. Наразі стан поранених стабільний, повідомляють у  прес-службі поліції. Було встановлено, що нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала загиблому. Раніше на нього вже скоювався розбійний напад, тож впродовж 2-х років він користувався послугами даної охоронної фірми, працівники якої кожного дня супроводжували його до місця роботи та місця проживання.

розстріл авто у Дніпрі

Одразу після скоєння злочину по області було оголошено план «Перехват». Наразі пошуки зловмисників тривають. За даним фактом у Соборному відділенні поліції відкрите кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення злочину зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

розстріл авто у Дніпрі

Залишити відповідь