Резонансна знахідка на Дніпропетровщині: поліція з’ясовує всі обставини (Фото)

У поліції Дніпропетровської області створена комісія щодо розслідування всіх обставин неналежного зберігання речових доказів на території фермерського господарства у сел. Таромське. Зараз на місці події працюють слідчі Слідчого управління, які проводять опис вилучених речей. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Повідомлення про виявлення волонтерами 36 мішків з особистими речами загиблих в «Іловайському котлі» бійців, надійшло до поліції 15 травня, близько 14-ї години. Виїздом на місце слідчо-оперативної групи Новокодацького відділення поліції м. Дніпра встановлено, що під шаром ґрунту знаходяться речові докази за кримінальною справою, яка була відкрита за ст. 348 Кримінального кодексу України у 2014 році.

На сьогодні встановлено, що у 2014 році речові докази були передані на зберігання до фермерського господарства у зв’язку з відсутністю приміщення з відповідними санітарними нормами у відділенні поліції. З яких причин упродовж тривалого терміну за вказаними речовими доказами не було прийнято законного рішення, встановить службова перевірка.