Розбудова інфраструктури області, нові ОСББ та боротьба з браконьєрами: публічний звіт Дніпропетровської ОДА

На Дніпропетровщині продовжується «Велике будівництво». У 2021 році в області створили 118 ОСББ. Розпочали підготовку до нового опалювального сезону. Затримали майже 150 порушників нересту. Про це під час публічного звіту розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Максим Беспальчук.

«Нові дороги, медичні заклади, спортивні об’єкти. Дніпропетровщина підтримує загальноукраїнський тренд з масштабного оновлення інфраструктури. Будівельні майданчики розгорнуті у різних куточках області», – зазначив Максим Беспальчук.

Заступник голови Дніпропетровської ОДА додав, що в режимі 24/7 зводять Решетилівську магістраль Н-31. Там виходить на фінішну пряму будівництво дворівневої транспортної розв’язки. Шляхопровід вже з’єднали з новозбудованим мостом через канал Дніпро-Донбас. Кипить робота й на Південній об’їзній Дніпра.

Над реконструкцією стадіону «Металург» у Кривому Розі працюють майже півтори сотні людей та важка техніка.

Ще один об’єкт у Кривому Розі – стадіон ДЮСШ №3 «Спартак». Його відновлюють для підростаючого покоління міста.

Все це – частина програми Президента України «Велике будівництво».

«У селах та селищах регіону одна за одною «виростають» амбулаторії. Енергоощадні та сучасні. Більшість – із житлом для сімейного лікаря», – звітував Максим Беспальчук.

Дніпропетровщина розпочала підготовку до опалювального сезону. Нині формують обласний штаб та затверджують план робіт. Найперше перевірятимуть котельні та прибудинкові системи опалення.

«Цьогоріч в області створили 118 ОСББ. Найбільше – у Кривому Розі. Загалом на Дніпропетровщині вже понад 3,5 тис об’єднань співвласників багатоквартирних будинків», – сказав Максим Беспальчук.

На Дніпропетровщині жорстко контролюють дотримання правил нересту. Вже затримали майже 150 порушників. У браконьєрів вилучили більш ніж півтонни риби та понад 200 незаконних знарядь лову.