Як відбулася посвята першокурсників у студенти Дніпропетровського гуманітарного університету

Першого вересня у залі академічного­ ­театру імені М.Горького відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Дніпропет­ровського гуманітарного університету.

Статус лідера

За підсумка­ми­ вступної кампанії-2016 до Дніпропетров­ського гуманітарного університету на перший курс денної форми навчання зараховано 165 осіб (спеціальність «Право» – 60 чол., «Психологія» – 55, «Туризм» – 50). За проведеним моніторингом щодо кількості зарахованих за вказаними спеціальностями та формою навчання на І курс заклад посів 1-е місце серед вишів приватної форми та ще раз підтвердив статус ЛІДЕРА. Серед «першачків» є такі, хто отримав право на безкош­товне на­вчання та одержання пільг з оплати за навчання в університеті за впрова-
дженою у 2016 році системою за­охочень талановитої учнівської молоді за успіхи у навчанні та досягнення високих результатів у науковій сфері, а також із числа соціально незахищених категорій населення.

Урочисте зібрання

Урочисте зібрання з нагоди 1 вересня відкрив ректор Дніпропетров­ського гуманітарного університету, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Олександр Негодченко. Він привітав усіх першокурсників, які приєдналися до дружньої освітянської спільноти провідного вищого навчального закладу регіону з підготовки професіоналів у сфері права, психології та індустрії туризму.

Початок нового 2016/17 навчального року для тих, хто переступив поріг Аlma mater, розпочався із вручення символічного ключа до знань, який особисто від ректора отримала Ганна Соболєва. Дівчина здобула високий прохідний бал із ЗНО і водночас отримала право на безкоштовне на-
вчання.

Урочистим для­ кожного став момент посвяти в студенти Дніпропетровського гуманітарного університету із ­врученням офіційного документа – студент­ського квитка, що підтверджує набутий статус студента.

Наприкінці свята батьки та рідні вже студентів ДГУ звернулися до ректора зі словами подяки за надання їм пільг з оплати за навчання, що передбачають 100-ве або 50%-ве зменшення її розміру за рахунок покриття університетом. До того ж слова щирої вдячності були адресовані працівникам приймальної комісії, які стали першими на шляху знайомства вступників та їхніх батьків з університетом, та за допомогу зробити правильний вибір.

З гарним настроєм і позитивним зарядом енергії студенти вирушили у новий етап свого життєвого шляху!

Ярослава Хлєбникова

Залишити відповідь