Рятувальники Дніпра презентували спільну діяльність в рамках проведення Тижнів Німеччини в Україні

В перший день жовтня на центральній площі міста Дніпро відбулось проведення Тижнів Німеччини в Україні. В рамках заходу були презентовані організації, установи та проекти, які реалізовуються на Дніпропетровщині за підтримки Уряду Німеччини та німецького фонду міжнародного співробітництва GIZ.

Так, кожен з громадян міг дізнатися про техніку та обладнання Служби порятунку, а також роботу із захисту життя людей та території від надзвичайних ситуацій. Було презентоване обладнання, яке придбано в рамках проекту щодо підтримки України в управлінні надзвичайними ситуаціями.

День Німеччини в Дніпрі

Кожен з партнерів знайомив мешканців міста зі своєю діяльністю, зокрема роботою з надання соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам, енергоефективності громад, навчання населення першій допомозі та діям в надзвичайних ситуаціях тощо.

В рамках концертної програми від ДСНС виступила команда-переможниця Фестивалю дружин юних пожежних з літературно-художньою композицією на тему актуальних проблем безпеки.

День Німеччини в Дніпрі

Організаторам заходу вдалося провести свято у невимушеній обстановці, в якій кожен міг не лише відпочити, послухати концерт та пригоститися стравами німецької кухні, а й дізнатися про важливу роботу із допомоги нашому регіону.

Довідка:
За підтримки Уряду Німеччини та німецького фонду міжнародного співробітництва GIZ в області було збудовано п’ять транзитних містечок (міста Павлоград, Кам’янське, Дніпро, Нікополь та Кривий Ріг). Містечка розраховані на заселення 2456 внутрішньо переміщених осіб.

24 та 25 вересня 2016 року Тижні Німеччини відбулись в містах Павлоград та Кам’янське.

1 жовтня захід проведено в містах Дніпро та Кривий Ріг.

2 жовтня усі охочі запрошуються відвідати Тижні Німеччини, які пройдуть на території модульного містечка в місті Нікополь.

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

Залишити відповідь