СДПІ з обслуговування великих платників у м. Дніпропетровську повідомляє

СДПІ з обслуговування великих платників у м. Дніпропетровську інформує щодо порядку сплати військового збору юридичними особами, які знаходяться на обліку в контролюючих органах, що здійснюють супроводження великих платників податків.

Шановні великі платники податків!

Просимо звернути увагу на дотримання порядку сплати військового збору юридичними особами, які знаходиться на обліку в контролюючих органах, що здійснюють супроводження великих платників податків.
Бюджетним кодексом України визначено, що військовий збір належить до доходів загального фонду Державного бюджету України.
Відповідно до перехідних положень Податкового кодексу нарахування, утримання та перерахування військового збору здійснюється у порядку встановленому статею 168.
Оскільки військовий збір зараховується до Державного бюджету, то норма статті 168, яка регламентує порядок перерахування податку до місцевого бюджету – для військового збору – не застосовується.
Таким чином, юридична особа сплачує військовий збір, як за себе так і за не уповноважений відокремлений підрозділ до державного бюджету за своїм місцем реєстрації в СДПІ з обслуговування великих платників.

За більш детальною інформацією та у разі виникнення питань радимо звертатися до координаторів – податкових консультантів в СДПІ за місцем обліку.

Залишити відповідь