Семирічна гімнастка з Павлограда здобула срібло на міжнародних змаганнях

В угорському Будапешті завершився шостий міжнародний турнір з художньої гімнастики «Mikulas Kupa-2015». У змаганнях взяли участь 300 спортсменів майже з 20 країн Європи. Дніпропетровщину гідно представила семирічна Кароліна Антонян з Павлограда. У дівчини – срібна медаль. Про це повідомили в департаменті фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації.  

На «Mikulas Kupa-2015» виступали гімнастки з Туреччини, Словаччини, Сербії, Хорватії, Литви, Австрії, Польщі, Кіпру, Бельгії, Нідерландів, Німеччини, Ізраїлю, Азербайджану та ін. Україну представляли команди з Києва, Одеси, Харкова, Дніпропетровська та області. Учениця 2-го класу Кароліна Антонян з Павлограду вперше брала участь у цьому турнірі. Дебют видався срібним.

Підготовка до змагань європейського рівня була ретельною. Тож, медаль стала для юної спортсменки нагородою за працелюбність та наполегливість. Дівчина піднімалася на п’єдестал, накинувши жовто-блакитний прапор на плечі, зі словами: «Моя перемога тобі, Україно! Тобі, мій рідний Павлограде!».
 
Дівчина займається художньою гімнастикою майже три роки. З того часу спорт для неї не просто захоплення, а образ життя. Тренер Катерина Махіня говорить, що для успішних занять у Кароліни є і природні дані, і характер, і велике бажання.

 У юної гімнастки багатий досвід участі у змаганнях. Протягом року вона встигає побувати на двох десятках турнірів. І звідти повертається не з пустими руками.

Нагорода на змаганнях такого рівня стала для Павлограда першою.

Залишити відповідь