Середньодніпровська ГЕС вітає видатного гідроенергетика Семена Поташника з 90-річчям!

25 травня свій 90-річний ювілей відзначає людина-легенда, Герой України, заслужений енергетик України, почесний громадянин м. Дніпродзержинськ (нині м.Кам’янське) – Семен Ізрайлевич Поташник.

Переоцінити внесок цієї людини у розвиток гідроенергетики України неможливо. Саме з ініціативи та сприяння Семена Поташника у 1996 році розпочалася масштабна програма реабілітації та реконструкції гідроелектростанцій каскаду Дніпровських ГЕС, зокрема і на Середньодніпровській ГЕС (раніше – Дніпродзержинська ГЕС).

Тоді ще станція входила до складу Державної акціонерної гідроенергетичної компанії “Дніпрогідроенерго” під керівництвом Семена Ізрайлевича.

Співробітники станції  згадують ті  буремні 90-ті роки, коли  країна була в економічній та політичній кризі так:

“Ми працювали та одержували гідну заробітну плату. Розпочалася модернізація  застарілого обладнання станції та ремонт побутових  приміщень. Завдяки турботі Семена Ізрайлевича ми завжди були впевнені у завтрашньому дні!”

Саме тому авторитет цієї людини є непохитним й до нині. Кожен молодий фахівець знає та поважає Семена Ізрайлевича за його людяність та високий професіоналізм.

Увесь колектив Середньодніпровської ГЕС щиро вітає  ювіляра з днем народження! Бажаємо Вам, Семена Ізрайлевичу, міцного здоров’я, життєлюбності та оптимізму. Нехай поруч з Вами завжди будуть надійні друзі, а любов та підтримка рідних і близьких додають Вам сили для нових звершень в усіх напрямках Вашої діяльності. Нехай кожен день дарує радість та позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття!