Смертельна різанина у Дніпрі: поліція розповіла подробиці (Фото)

Поліція Дніпра затримала чоловіка, який влаштував смертельну різанину прямо на вулиці. Після того, як чоловік наніс декілька ножових ударів супротивнику, він тут же спробував покінчити життя самогубством. Повідомляють  у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Так, 30 березня із приймального відділення лікарні до поліції надійшло повідомлення, що з вулиці Переможців доставлено 41-річного чоловіка з проникаючим пораненням грудини. Смерть його суперника лікарі констатували, прибувши за викликом на місце події.

Як з’ясували поліцейські, вранці підозрюваний прийшов до свого знайомого для з’ясування стосунків. Що спричинило бійку та різанину досі не відомо.

«Чоловіки добре знали один одного, в школі навіть навчалися в одному класі. Періодично між ними виникали конфлікти, та що було причиною, затриманий не говорить. Як розповів сам підозрюваний, він схопив ножа, що був у будинку, та почав наносити удари жертві. Далі бійка продовжилася на вулиці. На якийсь момент підозрюваний повернувся у будинок де, за його словами, спробував позбавити себе життя, вдаривши ножем в груди. Після цього вийшов на вулицю та наніс ще декілька ударів ножем жертві. Камера спостереження на одному із сусідніх будинків зафіксувала ці моменти», – розповідає т.в.о. заступника начальника Чечелівського відділення поліції Віталій Бричкін.

Потерпілий та затриманий мешкали на одній вулиці. Обидва 1976 року народження, не судимі. За словами сусідів, між ними часто виникали конфлікти. За словами Віталія Бричкіна, за декілька днів до цього, поліцейські приїздили на виклик, аби втихомирити чоловіків. А майбутнього злочинця тоді навіть доправили в лікарню з забоєм голови та алкогольним сп’янінням. Тоді він самовільно пішов з лікарні.

Слідчим відділенням Чечелівського відділу поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство). Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні даного злочину.

«Знаряддя злочину, а саме два ножі із речовиною бурого кольору, вилучено. В рамках досудового розслідування буде призначено ряд експертиз, в тому числі і психіатрична», – додав т.в.о. заступника начальника Чечелівського відділення поліції.