Ще одна послуга на Дніпропетровщині переведена в електронний формат

 

На Дніпропетровщині з’явилася нова електронна послуга. Звернутися до Діда Мороза, Святого Миколая чи Санта Клауса відтепер можна онлайн. Для цього достатньо зайти на портал iGov та надіслати повідомлення. Волонтери проекту передадуть казковим героям ваші листи.

Нову послугу можна знайти на порталі iGov між послугами «Звернення до голови ОДА» та «Звернення до міського голови». Щоб скористатися послугою потрібно увійти в систему за допомогою BankID або електронного цифрового підпису, обрати до кого з трьох чарівників бажаєте звернутися та написати текст звернення.

За законодавством у Святого Миколая, Діді Мороза та Санта Клауса є 30 днів, щоб відповісти на звернення. Відповідь буде відправлена на ваш email.

Всього на Дніпропетровщині в режимі онлайн надається 155 адмінпослуг. Тепер не треба висиджувати у чергах, щоб оформити субсидію чи закордонний паспорт, отримати довідку на землю, розпочати власний бізнес та багато іншого. Завдяки волонтерам з усього світу 80% найбільш затребуваних адміністративних послуг переведені в електронний формат. У наступному році на iGov можна буде отримати 100% всіх популярних адмінпослуг.

Залишити відповідь