Ще три ЦНАПи Дніпропетровщини почали оформлювати біометричні паспорти

Ще три офіси ЦНАПів Дніпропетровщини запустили послугу з видачі біометричних паспортів – у Дніпрі, Кривому Розі та Слобожанському. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Вже шість ЦНАПів Дніпропетровщини запустили послугу з оформлення паспорту громадянина України у вигляді картки та біометричного закордонного паспорту. Ще три Центри підключають необхідне обладнання, – розповів Валентин Резніченко. – Загалом у ЦНАПах Дніпропетровщини можна отримати близько 200 адмінпослуг. Зручним сервісом користуються не лише у великих містах, а й в громадах та селах області. Адмінпослуги, доступні кожному, – завдання Президента України Петра Порошенка».

Біометричні паспорти вже можна оформити у дніпровському ЦНАПі «Лівоборежний», Центрах адмінпослуг Олександрополя Солонянського району, Слобожанського Дніпровського району, у ЦНАПі Кривого Рогу та його філіях у Центрально-Міському та Інгулецькому районах міста.

Вже незабаром таку послугу планують запустити й у ЦНАПах Апостолового, Кам’янського та Нікополя – там саме підключають обладнання для видачі біометричних паспортів.

Загалом на Дніпропетровщині 56 ЦНАПів та їх філій. Це найбільше в Україні.