Ще три сім’ї бійців АТО отримали власні квартири, – Валентин Резніченко

Минулого тижня сім’ї бійців АТО отримали ключі від трьох квартир,  які для них придбали у Дніпродзержинську та Кривому Розі. Ще 18 родин стануть новоселами до кінця року. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

На житло для атошників держбюджет цьогоріч виділив Дніпропетровщині 42 млн. грн. На ці кошти домівками забезпечують сім’ї, які втратили близьку людину під час бойових дій на Донбасі, та бійців з І та ІІ групами інвалідності. Облдержадміністрація вже придбала 58 квартир, залишилось – 18.

«Cім’ї бійців АТО щотижня стають власниками житла. Ці квартири ретельно підбирають, враховуючи побажання майбутніх новоселів. Для нас головне, щоб хлопцям та їхнім рідним було комфортно, щоб вони були задоволені. Інакше й бути не може. Бійці не пошкодували здоров’я та життя за мир на Дніпропетровщині, тепер наш обов’язок – піклуватися про них та їхні родини», – сказав Валентин Резніченко.

Житло купують і коштом місцевих бюджетів – цьогоріч вручили ключі від 12 помешкань. 20 квартир придбала військовослужбовцям Федерація футболу України. Загалом до кінця 2015-го власне житло отримають близько 100 сімей учасників АТО.

Залишити відповідь