Що чекає на жителів Дніпропетровщини, які вчасно не розрахуються за світло?

Все частіше у жителів Дніпропетровщини виникає заборгованість  за електроенергію. Це відбувається з різних причин. До переліку справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року, додайте пункт «розрахуватися за комунальні послуги». Тоді 2021-й ви розпочнете без боргів та зайвих клопотів.

Піклуючись про клієнтів, електропостачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») нагадує: сплачувати рахунки за світло необхідно щомісяця до 20 числа. У разі відсутності регулярних платежів може накопичуватись заборгованість. У подальшому це призведе до збільшення витрат на електроенергію, адже доведеться розраховуватися одразу за декілька місяців.

У разі непогашення боргу постачальник YASNO може застосувати передбачені чинним законодавством заходи:

· звернутися до суду з позовом про примусове стягнення заборгованості, що матиме наслідком додаткові витрати коштів та часу для боржника;

· після зняття карантинних обмежень здійснювати нарахування пені за кожен день прострочення обов’язкових оплат та ініціювати відключення електропостачання.

Щоб розпочати новий рік без боргів, YASNO закликає клієнтів перевірити стан свого особового рахунка та в повному обсязі розрахуватися за електроенергію. Постачальник створив усі умови для того, аби мешканці Дніпропетровщини могли зробити це швидко та безпечно. Не виходячи з дому, жителі області можуть внести платіж:

· в Особистому кабінеті на сайті YASNO;

· за допомогою чат-бота YASNO у Viber;

· через інтернет-банкінги чи платіжні системи.