Що побачив Павло Глоба в зірках Олександра Вілкула

Відомий астролог Павло Глоба категорично відмовився від співпраці з кандидатом на пост міського голови Дніпропетровська Олександром Вілкулом. Про це повідомило достовірне джерело в оточенні вченого.
«Спроби вийти з нами на переговори почалися ще під час першого туру виборів у Дніпропетровську. Пропонувалися досить великі суми за співпрацю, яка повинна була в себе включати «правильні» коментарі в засобах масової інформації, а також розробку прогнозів для всіх ключових фігур команди цього політика. Однак при перших же розмовах про таку співпрацю Павло Павлович навідріз відмовився працювати з цією людиною», – повідомило джерело.
За його словами, відомий астролог, який ще в 2009 році передбачав для України торішні проблеми (аж до втрати контролю над рядом територій – , не побачив в зірках можливості для перемоги Олександра Вілкула. «З цим політиком у Східну Україну може прийти війна і небачені досі лиха. Він принесе горе і нужду. Не дивно, що Павло Павлович відмовився від співпраці з ним», – повідомив людина з оточення Глоби.

Залишити відповідь