Шістдесят будинків Дніпра – з новою покрівлею

У Дніпрі тривають капітальні та поточні ремонти покрівель житлових будинків. Наразі вже готово 60 об’єктів. Загалом у цьому році планують відновити 154 дахи. Про це під час інспекції завершення капітального ремонту покрівель будинків № 5 та № 6 на Рубіновому бульварі повідомив директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Владислав Грицай.

«Особливістю цих будинків є те, що від початку тут зовсім не було покриття на покрівлі – лише бетонні плити, які з роками почали руйнуватися. Тому вирішили покласти нове покриття. Підрядник виконав усі необхідні роботи, передбачені проектом капітального ремонту», – розповів представник мерії.

Загальна площа нової покрівлі на зазначених будинках – понад 3 тис. квадратних метрів. На ці цілі з міського бюджету виділено трохи понад 1 млн грн.

Представник підрядної організації Сергій Гук зазначив: нова покрівля виконана із якісного матеріалу – руберойду, який є стійким до перепаду температур.

Мешканка одного із під’їздів будинку на бульварі Рубіновому, 5 Аліна Шевчук рада, що нарешті зробили дах. Її квартира – на останньому, 10-му поверсі. Були ситуації, коли через протікання покрівлі вода потрапляла у помешкання, заливало проводку.