Школярі Дніпропетровщини знову сіли за парти

Школярі Дніпропетровщини повернулися до офлайн-навчання Знову за парти. Відсьогодні школярі Дніпропетровщини повернулися до офлайн-навчання. Але – з дотриманням карантинних обмежень. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Відсьогодні в Україні втратив силу посилений карантин, встановлений з 8 по 24 січня. Натомість продовжують діяти обмеження «помаранчевої» зони, – зазначили у департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА. – Повернулися до звичного режиму навчання школярі та студенти Дніпропетровщини. Але обов’язкова умова для роботи закладів – дотримання протиепідемічних заходів. Це необхідно для безпеки дітей та вчителів».

Вчителі допускаються до роботи лише в масках. Засоби індивідуального захисту потрібно міняти кожні три години. Серед обов’язкових протиепідемічних заходів – температурний скринінг працівників.

Після кожного уроку необхідно провітрювати клас. А ще – дезінфікувати столи, стільці та дверні ручки.

У школах заборонено проводити масові заходи за участі дітей більш ніж з одного класу та з глядачами. Зокрема, вистави, свята й концерти.

Діють карантинні обмеження і в профтехах та вишах. Студенти можуть відвідувати заняття групами не більше 20 людей.