Штаб АТО: диверсанти активізувалися по всій лінії фронту

Впродовж минулої доби незаконні бандформування продовжили вдаватись до збройних провокацій проти сил АТО. Бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. Про це інформує прес-центр штабу АТО. Пише “Укрінформ”.

“На Донецькому напрямку російські найманці 14 разів обстрілювали наші опорні пункти в районі Авдіївки, шахти Бутівка, Опитного зі всіх видів стрілецького озброєння та 82 мм мінометів. А поблизу Майорська, Зайцевого та Луганського з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того з 22.00 до опівночі супротивник вдався до провокативних дій та вів вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, а згодом використавши 120 мм міномети, випустили 40 мін по позиціях поблизу Майорська та КПП “Майорськ”. Там же діяв снайпер.

На Маріупольському напрямку опорні пункти в районі Марїнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Кірово противник обстріляв зі стрілецької зброї, гранатометів та з 82 мм мінометів. По всій лінії зіткнення активізувались ДРГ ворога, але українські бійці дали їм гідну відсіч. На Луганщині минулої ночі було відносно тихо.

Залишити відповідь