Сільські депутати спортивніші від їх міських колег

У Павлограді відбулися зональні змагання П’ятої обласної спартакіади депутатів органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Депутати сходу Дніпропетровщини мірялися силами у двох видах спорту – волейболі та футболі. Про це кореспондента «ВП» повідомила заступник директора ДЮСШ Павлоградського міськвно Лариса Ольховська.

Загалом, перший етап спартакіади проходить у чотирьох зонах, на які поділене Придніпров’я: Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Криворізьку і Павлоградську.

У Павлоградську зону потрапили дев’ять лівобережних міст і сільських районів. Але не всі вони виставили свої команди.

Так, у футбольному турнірі взяли участь лише п’ять депутатських команд – з Васильківського, Межівського, Петропавлівського і Покровського районів, а також міста Тернівки. Найсильнішими у зоні стали васильківці. На сходинку нижче у турнірній таблиці розташувалися покровці. Третє місце у межівської команди. Тернівчани були четвертими, а петропавлівці  – п’ятими.

У змаганнях з волейболу взяли участь шість команд: Павлограда, Тернівки, Васильківського, Павлоградського, Петропавлівського і Покровського районів. Тут перемогу святкували петропавлівці, які у запеклій боротьбі подолали васильківців. Третє місце посіли депутати Покровського району, а четверте їх колеги з Павлограда. На п’ятому місці розташувалася команда Павлоградського району, а на шостому – тернівчани.

Головний суддя волейбольних змагань Віктор Кузьменко відзначив, що найсильнішими виглядали команди сільських районів. Тому що в них чимало депутатів сільрад, які молодші і значно спортивніші від їх міських колег.

Ігор Захарук

Залишити відповідь