Сімейні прогулянки Покровом

Затишні травневі вечори та тривалі вихідні стали гарним приводом для сімейних прогулянок рідним містом. Покровчани та гості констатують: деякі місця відкривають для себе наново і не приховують приємного здивування.

Серед таких відкриттів – парк імені Бориса Мозолевського.

Реконструкція, що триває з минулого року, повністю переформатувала занедбану територію у повноцінний сучасний парк. Останні штрихи його облаштування особливо порадували юнь міста. Причому усіх без винятку: малечу – дитячим ігровим майданчиком, підлітків – тренажерним. А сьогодні там установлюють рампи для роледрому. Аби пересвідчитися, що роботи з монтажу виконуються якісно, та спланувати подальшу діяльність і удосконалення паркового простору, міський голова Олександр Шаповал провів виїзну нараду за участю відповідальних за дану ділянку роботи фахівців.

Незабаром озеленюватимуть територію – висаджуватимуть декоративні кущі. Під контролем знаходяться й інші міські об’єкти, де триває реконструкція. Так, за інформацією прес-служби міської ради, роботи ведуться на вулицях Центральна, Чехова, Лізи Чайкіної. Оновлюється і сквер біля рагсу. До встановлених там лавок додалися такого ж стилю урни. Приємно, що не залишаються осторонь і мешканці прилеглих будинків, зокрема будинку № 75 на вулиці Партизанська. Тут ентузіасти висадили дерева, продовживши марафон добрих справ для рідного Покрова.

ЛЮДМИЛА РУСАНОВА