Синельниківська травка у Дніпро не потрапила

Раніше засуджений мешканець Синельниківського району виявився досить успішним наркофермером – на  його подвір’ї правоохоронці знайшли чималі рослини коноплі, а також більше двох кілограмів готової до фасування, збуту та вживання «марихуани» та пристрої для її куріння. Як виявилось, усе це «багатство» чоловік планував збути як у місті Синельникове, так і у Дніпрі, куди у нього були налагоджені канали постачання.

За цінами «чорного» ринку вартість вилученого «добра» може складати близько ста тисяч гривень, повідомляють  в  Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

Наразі правоохоронці перевіряють злочинні зв’язки правопорушника, його клієнтську мережу та наявність спільників, що могли допомагати йому виробляти «марихуану» та постачати до обласного центру. Усе вилучене направлено на експертне дослідження, відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України, відповідно до яких горе-фермеру може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років із конфіскацією майна.

Залишити відповідь