Скільки у Дніпрі людей померло від ускладнень COVID-19

Станом на 5 червня у Дніпрі зареєстровано 439 випадків коронавірусної інфекції. 257 людей вже одужали. Лікування вдома проходять 130 осіб, у стаціонарі – 52 (з них 34 перебувають у лікарні № 21). Від ускладнень COVID-19 у місті померло одинадцятеро людей. Про це під час пресконференції повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення міськради Юлія Віклієнко.

Продовжують працювати чотири мобільні бригади з ПЛР-системою. Наразі вони обстежили 4 522 особи. Позитивні результати – у 235 людей. Із пневмонією у стаціонарних умовах лікарень № 4, 6, 9, 16 та у дитячій лікарні № 6 лікують 53 пацієнтів, з них 4 – дітей.

За словами заступниці директора департаменту, на сьогодні лікувальні заклади забезпечені засобами індивідуального захисту, дезінфекторами, необхідним медичним обладнанням для допомоги хворим з коронавірусною інфекцією.

«Вкотре нагадуємо мешканцям про важливість дотримання соціальної дистанції, носіння масок чи респіраторів, ретельне миття рук та обробку їх антисептиком. Бережіть себе та будьте здоровими!», – наголосила Юлія Віклієнко.