Слизька дорога у черговий раз стає причиною аварій на Дніпропетровщині

6 лютого ввечері до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка виникла на автошляху поблизу села Урожайне. Внаслідок погіршення погодних умов, водій  вантажного автомобіля «КАМАЗ» не впорався з керуванням на слизькій ділянці дороги та потрапив у кювет.

Вранці 7 лютого під час руху на автошляху поблизу села Урожайне біля села Катьощино, водій легкового автомобіля «ВАЗ 2170 ПРІОРА» також не впорався з керуванням та потрапив до кювету.

Ще одна пригода сталась також 7 лютого поблизу села Кисличувата. Внаслідок ожеледиці водії вантажних автомобілів «КАМАЗ» та «СКАНІЯ»  не впоралися з керуванням та також потрапили на узбіччя, звідки самостійно вибратись не мали змоги.

7 лютого о 10:55 до служби порятунку надійшло ще одне повідомлення про допомогу на трасі Нікополь-Дніпро. Поблизу села Сергіївка водій вантажного автомобіля  «ДАФ» із-за слизької дороги не впорався з керуванням внаслідок чого опинився у кюветі.

За допомогою спеціального рятувального обладнання, тросу та пожежного автомобілю фахівці витягнули всі автомобілі було. Постраждалих під час дорожньо-транспортних пригод немає, повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС.

Залишити відповідь