Спортсмени з Дніпропетровщини продовжують підкорювати спортивний Олімп

У Луцьку пройшов Чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок. Спортсмени з Дніпропетровщини завоювали  11 медалей. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту ДніпроОДА.

«Спортсмени з Дніпропетровщини продовжують підкорювати спортивний Олімп. Цього разу наші дзюдоїсти привезли 11 нагород: 2 золоті медалі, 5 срібних та 4 бронзові. Завоювали їх на Чемпіонаті України серед спортсменів до 21 року», – розповіли в управлінні молоді та спорту ДніпроОДА.

Золоті нагороди вибороли Микита Матлашевський та Марія Меркулова. Микита став найсильнішим юніором України серед кадетів у вазі до 90 кілограм, а Марія перемогла у вазі до 78 кілограм.

«Вони стали одними із наймолодших золотих медалістів національної першості спортсменів. Окрім цих перемог у Микити та Марії в особистому заліку є престижні нагороди. Микита Матлашевський – Чемпіон Європи серед кадетів. Марія Меркулова – призерка національної першості», – додають в управлінні.

Срібними призерами на Чемпіонаті України стали Ганна Танцюра, Олег Вередиба, Гіоргі Чохонелідзе, Поліна Михайська та Єлізавета Горб. З бронзовими нагородами Дмитро Бородін, Руслана Булавіна, Катерина Скорая, Вікторія Попович.

У загальнокомандному заліку збірна команда з Дніпропетровщини фінішувала другою.