Стало відомо, які зірки розважатимуть дніпрян на свята

З 19 грудня по 19 січня у Дніпрі відбудеться 140 заходів до Нового року та Різдва. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Ми побудували святкову програму так, аби заходи проходили у кожному районі міста. 21 грудня о 16:00 відкриється новорічна ялинка у парку ім. Т. Шевченка. 22 грудня о 17:30 буде засяє традиційна ялинка у парку ім. Глоби. Це єдина в Україні жива ялинка з обертальним механізмом, вона сягатиме 30 м заввишки. А цього самого дня о 17:00 відбудеться святкова карнавальна хода від міської ради до парку Глоби. Узяти участь у ній може кожен. Уже висловили бажання півтори тисячі людей», – зазначив заступник міського голови.

афиша

23 грудня о 17:00 на центральній площі Дніпра, площі Героїв Майдану, засвітиться головна ялинка міста.

«Цього вечора на мешканців та гостей міста чекає грандіозний подарунок від міського голови – виступи гурту ТІК, а також кавер-гуртів. Проведуть розіграші призів, різноманітні конкурси, цікавинки для дітей та дорослих. Крім цього, протягом новорічних свят на площі Героїв Майдану проходитимуть розіграші, розважальні програми для усієї сім’ї. У новорічну ніч тут працюватиме ді-джей, організують розіграші призів, будуть ведучий, Дід Мороз та Снігуронька», – розповів директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько.

Цього року вперше у парку Зелений гай (за палацом спорту «Метеор») 23 грудня о 18:00 відкриються каток та тюбінговий спуск. Вони працюватимуть до 1 березня з 16:00 до 21:00. Перший заїзд – безкоштовний.

Також 23 грудня запланований виступ гурту “ТІК”

«Діти, які до цього не мали можливості відвідати святкові заходи у центрі міста, зможуть прийти на новорічні ялинки у своїх районах, які сяятимуть на площах. А також відвідати заходи в рамках програми «Дніпро – місто, де збуваються мрії». Ще один подарунок для талановитих дітей та малечі пільгових категорій: майже 10 тис. дітей відвідають циркові вистави та отримають солодкі подарунки», – зазначив начальник управління культури Євген Хорошилов.

У Дніпрі святкуватимуть 2 Різдва: католицьке 25 грудня та православне 7 січня. 25 грудня на площі Героїв Майдану відбудуться виступи церковного хору та мюзикл «Симфонія Різдва».

6 січня там відбудуться дитячі вистави об 11:00 та о 14:00. 7 січня на центральній площі міста перед дніпрянами та гостями міста виступить Олег Скрипка та Le Grand Orchestra.