Стартував Всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор»

19 листопада стартував ХІІ Всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор». Конкурс проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України та компанії «Майкрософт Україна», повідомляє «Урядовий портал».

Мета конкурсу –  підтримка та заохочення педагогів у впровадженні сучасних технологій у навчальний процес. У конкурсі можуть взяти участь вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі та студенти вищих навчальних закладів та науковці.

Організатори конкурсу зазначають, що конкурсна робота не має типової форми, але має описувати конкретну ситуацію із життя класу (школи, місцевої громади тощо) та показати, яким чином використання сучасних технологій допомогло у її вирішенні.

Роботи на конкурс «Вчитель – новатор» приймаються до 1 лютого 2016 року. Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами та відзначені як найпрогресивніші викладачі країни навесні 2016 року на VI Всеукраїнському форумі Microsoft «Вчитель-новатор».

Також у рамках конкурсу «Вчитель – новатор» стартує окрема категорія Microsoft MIXathon Challenge – міжнародний конкурс для вчителів.

Залишити відповідь