Сто родин бійців АТО отримали квартири в Дніпропетровській області, – Валентин Резніченко

Цього року на Дніпропетровщині ключі від квартир отримали вже сто родин атошників. До кінця 2015-го власниками житла стануть ще 8 сімей, повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

Щотижня бійці та їхні рідні отримують квартири в містах і районах області. «Минулого тижня житло купили ще для 7 сімей атошніков. Вони оселяться в Марганці, Нікополі, Криничанському, Солонянському та Нікопольському районах, – розповів Валентин Резніченко. – Ми враховуємо побажання сімей, завжди радимося, де і яке житло купити. До кінця року придбаємо ще 8 квартир».

На житло для атошників облдержадміністрація витрачає кошти з різних бюджетів. 42 млн. грн. виділив області держбюджет на квартири для сімей, які втратили близьку людину під час бойових дій на Донбасі, і бійців з I і II групами інвалідності. На ці кошти вже придбали 68 квартир. 12 придбано за кошти місцевих бюджетів, 20 сімей поселила Федерація футболу України.

Житло збираються вручати і в 2016-му. Квартири сім’ям атошників планують виділити в будинку на лівому березі Дніпропетровська, який наступного року добудують за обласні кошти.

Залишити відповідь