Столична влада запитала киян, яким вони бачать публічний простір на першому поверсі мерії

Перший поверх столичної мерії, що на вул. Хрещатик, 36, планують зробити максимально комфортним та корисним для киян. Про це розповів керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, який ініціював опитування щодо того, яким кияни хочуть бачити публічний простір у приміщенні адмінбудівлі, повідомляє прес-служба КМДА.
«Перший поверх мерії – відкритий для всіх відвідувачів. Потрапити сюди можна без перепусток. Саме тут розташовані робочі кабінети структурних підрозділів, які працюють з громадськістю – управління з питань звернень громадян, інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації, Центр допомоги бійцям АТО. Ми хочемо, аби публічний простір мерії був зручним. Наразі на першому поверсі є зона для очікування, банкомат, пошта та відділення «Ощадбанку», їдальня та буфет, де працює Wi-Fi мережа. Нещодавно тут було розміщено пункт тимчасового базування екстреної медичної допомоги. Якщо кияни підтвердять необхідність чогось на зразок медпункту, ми шукатимемо шляхи облаштування його на постійній основі. Для нас важливо дізнатися думку містян щодо організації публічного простору міської мерії», – розповів Володимир Бондаренко.
Так, на офіційній Facebook-сторінці КМДА розпочато опитування про те, чи вважають кияни  необхідним встановлення на першому поверсі мерії терміналу для on-line платежів, облаштування місця, де можна підзарядити телефон чи інший гаджет, або дитячого куточку, де громадяни, що прийшли у справах, зможуть на деякий час залишити дитину. Також учасники опитування можуть запропонувати свій варіант.

Залишити відповідь