Стрілянина у Дніпрі: правоохоронці повідомили подробиці (Фото)

За фактом стрілянини біля кафе у Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження. Конфліктна ситуація біля кафе на вулиці Короленка виникла 28 листопада близько 5-ї ранку між групою чоловіків та охороною закладу, внаслідок якої до лікарні доставлені четверо потерпілих.

Як з’ясували поліцейські вказаний заклад, не зважаючи на карантинні обмеження, працював вночі. За попередньою домовленістю з адміністрацією п’ятеро відпочивальників потрапили до кафе через службові двері. Вже під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка, внаслідок якої 37-річний охоронець отримав вогнепальні поранення та був доставлений до лікарні. Ще три відвідувачі кафе отримали ножові поранення.

стрілянина_Дніпро_Черчіль

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, у кафе проводиться обшук. З місця злочину вилучені гільзи від травматичної зброї. Поліція з’ясовує всі обставини події та осіб, причетних до хуліганських дій.

стрілянина_Дніпро_Черчіль

Також встановлено, що з початку листопада під час проведення профілактичних заходів поліцейські зафіксували 8 фактів порушень карантинних норм з боку адміністрації вказаного закладу. За фактами виявлених правопорушень складено 5 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП.

стрілянина_Дніпро_Черчіль