Студенти Кам’янського відзначили своє свято рок-вечіркою

З нагоди Дня студента у Кам’янському на новій сцені театру імені Лесі Українки відбулася масштабна вечірка «Student party «Rock star». Святковий вечір об’єднав студентів навчальних установ міста усіх напрямів: технічного університету, технікумів, коледжів. Також до свята приєдналися члени молодіжної ради Кам’янського, представники Центру молодіжних ініціатив та культурно-молодіжного центру «МИР HUB». Повідомляють у прес-службі  Кам’янської міської ради.

Кращим студентам за високі результати в навчанні, творчості та спорті вручили нагороди, а молодим студентським подружжям – цінні подарунки.

Учасники рок-вечірки підготували танцювальний флеш-моб та вокальні номери. Завершився вечір святковою дискотекою.

У Кам’янському мешкають 64 тисяч молодих громадян віком від 14 до 35 років, що становить 30% від загальної кількості населення міста. 6963 молодих особи отримує освіту в 10 закладах вищої освіти міста, а саме: державному технічному університеті, технологічному, економічному, індустріальному, металургійному, медичному, музичному коледжах, коледжі фізичного виховання, енергетичному та комерційному технікумах.

 

Фото: pixabay