Талановиті бійці їдуть на гастролі

Зірки першого всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО» вирушать на гастролі. Хлопці зіграють свої авторські композиції у Знам’янці Кіровоградської області. Зворушливий та щирий концерт планують влаштувати наприкінці серпня. І це лише початок – лауреати фестивалю вже отримали запрошення з інших міст України.

«У травні на Дніпропетровщині провели перший всеукраїнський фестиваль пісень, народжених в АТО. Авторські композиції бійців припали до душі тисячам людей. Вживу послухати пісні про справжню відвагу, любов та дружбу прагнуть мешканці різних куточків України. Хлопців запрошують на гастролі. Найближчий виступ лауреати фестивалю планують вже наприкінці літа», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Учасників фесту атошних пісень запросили до Знам’янки Кіровоградської області. На концерті співатимуть семеро бійців. Разом з ними на сцену вийдуть місцеві співаки, які виконають патріотичні композиції.

Концерт у Знам’янці – лише початок. Бійці вже отримали запрошення виступити й в інших містах України, зокрема, Миколаєві.

У травні Дніпропетровська облдержадміністрація та обласна асоціацій воїнів АТО організували у Дніпрі перший в Україні фестиваль «Пісні, народжені в АТО» . На гала-концерт з’їхалися 20 виконавців зі всіх куточків країни – учасники АТО, їх родичі, волонтери. Співали про пережите на війні: від ліричних пісень до року та гумористичних замальовок. Послухати бійців прийшли понад 1,5 тисячі людей. Фестиваль планують проводити щороку.

Залишити відповідь